Viski Kiti

26-12-2019 10:06
Viski Kiti

Viski Kiti

Viski kiti, aroma ve renklendiriciden oluşan ve viski yapımında kullanılan bir üründür. Günümüzde alkol fiyatlarının artmasının etkisi ile birlikte, alkol tüketicilerinin içkilerini kendisi yapması söz konusu olmuştur. Bu durumda, viski yapımı için gerekli olan maddeler viski kitidir ve alkoldür.

Viskinin pek çok çeşidi ve pek çor harmanı bulunmaktadır. Bu durum, viskilerin direkt olarak tadına etki etmektedir. Bu sebeple, viski kitleri de çeşitli türleri ile satışa sunulmaktadır. Viski kiti tavsiye durumu, her kişinin farklı tatlardan zevk alması söz konusu olduğu için farklılık göstermektedir.

Nasıl ki Jack Daniels, Virago, Chivas gibi farklı tatlara sahip viskiler varsa, Jack Daniels viski kiti, Virago viski kiti ve Chivas viski kiti de bulunmaktadır. Bu viski aroması türlerinin her birinin tadı, orijinal viski markları ile benzerlik göstermektedir. Bu sebeple, evde viski kiti ile viski yapmak için istenilen tada göreviski kiti siparişoluşturulmalıdır.

Viski Kiti Tarifi

Viski kitinin, evde viski yapımında kullanıldığını ilke kez duyanlar, viski yapılır mı diye merak etmektedirler. Viski kiti ile evde viski yapmak oldukça basit! Güvenilir bir alkol olan ve içki yapımında kullanılan bir alkol türü olan etil alkol ile seçeceğiniz en iyi viski aroması kullanarak viski üretilebilmektedir. Bazı kullanıcılar alkol yerine votka kullanarak da viski imal edebilmektedir. Genel olarak bir viski hazırlanabilmesi için; yüzde 40 oranında seyreltilmiş olan bir alkolün içerisine ya da votkanın içerisine 3-4ml konsantre viski kiti katmak yeterlidir. Alkol ile karıştırılmış olan viski kiti birkaç dakika çalkalanır ve içmeye hazır hale gelir.

Alkol ile kit karıştırılması işlemi sonrasında, viskiyi tüketmek için herhangi bir bekleme ve dinlendirme süresine gerek yoktur. Bu sebeple, karışımın elde edilmesinden sonra içki, kullanıma hazır bir hale gelmektedir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; alkolün etil olmasıdır.


Viski Kiti Fiyatları

Günümüzde, viskilerin fiyatı düşünüldüğünde viski kiti fiyatları oldukça ekonomiktir. Ve oldukça ucuza viski yapmak mümkündür. Bu sebeple viski kitlerinin satışında büyük bir artış söz konusudur.

Viski kiti satın alarak viski yapmak isteyenler, viski kiti kaç para diye internet üzerinde araştırma yapmaktadır. Viski kiti fiyatları, internetteki alışveriş sitelerinde farklılık göstermektedir. Genel olarak birbirine yaklaşık olan bu fiyatlar, miligramına göre değişmekte ve en ucuz viski kiti 23 TL’den başlamaktadır.

Viski kiti sipariş vermek isteyenlerin viski kiti al işlemi yapmadan önce internette yer alan en iyi viski kiti yorumları üzerinde inceleme yapması ve buna göre satın alma işlemini gerçekleştirmesi önerilmektedir. Chivas viski aroması ve çeşitli viski aromaları arasından hangisinin en iyi tadı verdiği, yine internette bulunan kullanıcı yorumları arasında yer almaktadır. Viski kiti içinde var olan aromalar, alınan tadı büyük ölçüde değiştirmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.